Wonen op een historische plek

Op het voormalige Nedalco-terrein gaan wij het gevarieerde nieuwbouwplan Zuyd Kwartier realiseren. De 13 appartementen maken deel uit van een groter plan. Het totale plan omvat 13 appartementen, 10 eengezinswoningen, 2 twee-onder-een-kap woningen en 6 levensloopbestendige woningen. Er is veel variatie in verschillende type appartementen en woningen.

Scheldevesting

Wonen in een nieuwbouwwijk op steenworp afstand van het historische centrum van Bergen op Zoom. Hier verrijst de komende jaren de mooiste en duurzaamste wijk van Bergen op Zoom gelegen tegenover het Oost Kwartier en West Kwartier.

Scheldevesting

Een stoer plan

Deze wijk maakt deel uit van het oorspronkelijk industriële gebied ScheldeVesting, vlakbij de haven. De nog aanwezige schoorsteen verwijst naar het glorieuze verleden van de Nedalco-fabriek. Het industriële karakter van deze locatie is het uitgangspunt voor het ontwerp van Zuyd Kwartier. De woningen en appartementen bieden ruimte aan jong en oud.

Een stoer plan

Een woning die bij jou past

Zuyd Kwartier sluit mooi aan op de omringende woongebieden met ieder hun eigen karakter. Er is veel variatie in verschillende type appartementen en woningen. Er zit dus altijd een geschikte woning voor jong en oud. Niet alleen de woningen maar ook de locatie biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Meer over de locatie lees je hieronder.

Locatie
Een woning die bij jou past

Meer weten over de locatie?

Locatie